Blog

Tot és qüestió d’ous 🥚

L’ou és un aliment molt present a les nostres vides i a la nostra alimentació. Avui parlem d’aquest súperaliment i de les seves característiques! 💪🥚 INTRODUCCIÓ: COLORS, TAMANYS I COM SABER SI UN OU ÉS FRESC COLORS EXTERIORS🎨: Els colors de la clova poden variar en funció del tipus de gallina. Poden ser de colorContinua llegint “Tot és qüestió d’ous 🥚”

Schrödinger: mecànica quàntica i un gat mort i viu 🐱💀

Avui parlarem de Schrödinger, que aquesta setmana va ser l’aniversari del seu naixement i va ser sobretot conegut pel gat. 🐈 Erwin Schrödinger va ser un físic i professor 👨‍🏫 universitari que va nèixer el 1887. Schrödinger és sobretot famós pel conegut experiment mental del Gat de Schrödinger. Consistia en posar un gat en unaContinua llegint “Schrödinger: mecànica quàntica i un gat mort i viu 🐱💀”

Efemèrides: Mignon Talbot 🧓

Avui parlem de la paleontòloga Mignon Talbot. 🦕 Mignon Talbot va nèixer el dia 16/08/1869 i va ser la primera dona en nombrar a un dinosaure no aviar. Al 1910 va descobrir les úniques restes fòssils conegudes d’aquest dinosaure, Podokesaurus holyokensis, ubicat prop del Mount Holyoke College (on va ser professora de geologia i geografia)Continua llegint “Efemèrides: Mignon Talbot 🧓”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Subscriu-te al meu blog👍!

Posa el teu correu electrònic ⬇aqui sota⬇ i cada cop que publiqui nou contingut t’avisaré!

Uniu-vos a 24 seguidors

Gràcies!!!!

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: