El Consultori

Tens un dubte que no et deixa dormir?

Jo intento resoldre’l!

M’encanten els reptes!

El saber no ocupa lloc… o sí🤯!

La meva mare 👩‍👧diu que té el cervell ple de dades inútils que no deixen lloc a les coses importants… També diu que a vegades li agradaria ser un ordinador 💻 amb un Disc Dur i poder fer “Reset” i lliurar-se 😤d’aquesta informació “palla”.

Després d’aquesta breu introducció, començaré a buscar la solució als vostres dubtes. M’ompliré jo el cervell per vosaltres🙄. Que sento🤔? Que no sabeu que és El Consultori😯? Si us voleu informar feu click aqui. Ah, si ja sabeu de que va i voleu enviar la pregunta, feu click aqui! Espero les vostres preguntes!

Tothom sap que normalment als gats no els agrada massa l’aigua. Però t’has preguntat mai si saben nedar? Ho pots investigar per mi?

Gràcies! Serena.
Gat nadador…

A veure… Com m’has dit, no els agrada massa l’aigua, però no dubtaran en posar-s’hi si ho veuen necessari🤨. Els gats🐈, com la majoria dels felins🐅🐆, saben nadar. Si un gat cau a l’aigua….per pur instint començarà a nadar per a dirigir-se a terra ferma! Sorprenent, oi?

Els adults diuen que hem de dormir com a mínim 8 hores, per què?

Ho pots resoldre siusplau? Gràcies!
Son, son, son…

Sí, normalment sempre em diuen això🤭… I per una vegada a la meva vida ho he buscat🤪! Ja se la resposta!!! Hem de dormir més de 8 hores per a que el nostre cos sigui capaç de recuperar-se de cansament🥱, físic 💪i mental🤯!

Hola! Ara que s’acosten festes, hi ha molta gent celíaca que ha d’anar amb compte amb el que menja. Podries explicar-nos què és ser celíac i com afecta a la vida dels que ho són?

Moltes gràcies! Gemma.
Interessant pregunta…

Uiiiiii!, pregunta difícil…Com que la celiaquia és un tema una miqueta complicadet… Perquè no fer una entrada?! Pots fer-ne un cop d’ull a aquesta fent click aqui!

Ets una persona desperta, i això, és fantàstic. Tens tot un món per encetar. Enhorabona, Sança!
Quan vas descobrir la teva afició per la ciència?

Ulina.

Suposo que, d’alguna manera, sempre m’ha agradat la ciència. Al principi no m’agradava tant però al anar decobrint referents, com ara la Núria Salan o moltes de les dones de les que he investigat, aquesta afició va anar augmentant fins al punt de que he creat una de les coses de la que estic més orgullosa: aquest blog de ciència que m’ha obert els portes a conèixer noves referents i a, potser, poder ser una refeent per a futures generacions de nenes que vulguin ser científiques!

Hi ha moltes vitamines en la nostre vida, com la vitamina D, que es la que sempre ens diuen que hem de prendre el sol per tenir-la, pero hi ha més. La meva pregunta és que perque necessitem les vitamines, a part de que són per sobreviure i quantes hi ha.

Espero que la puguis resoldre, Ona ♥♥

Hola Ona, hi ha 12 vitamines, son essencials i cada una té una funció especifica pel bon funcionament del nostre cos. Si vols saber quines son o més informació sobre cada una d’elles, he fet una entrada al blog, que pots visitar fent click aqui!

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: