El Repte

T’agraden els reptes?

Aquesta és la teva secció!

Et proposo un repte😁!

Quan una persona et diu aixó normalment et poses nerviós o nerviosa😳? Home, tot depén del repte, no😶? Els que us proposo aqui són del tot inofensius😉!

I aqui el primer repte….😲!

Heu de trobar el següent: un conill 🐇infiltrat entre els gats, 9 ratolins🐀, un gat amb corbata de llaç🐈, una gateta amb un llaç al cap🐈🎀, un gat dimoni🐈😈 i un gat amb el cos llarguíssim🐈😦!

Imatge: Gergely Dudás

Si saps la resposta, envia’m la imatge marcada al següent correu electronic: cienciapertothom10@gmail.com. Et dono una setmana per resoldre’l😌! El dilluns dia 4 de maig a les 17:30h donaré les respostes👍!

Ostres, quants dies han passat!!! Sento molt haver triga tant en donar les respostes, estava molt enfeinada… Aquí teniu les respostes i un repte més!

Imatge: Gergely Dudás

D’aqui poc tornaré amb un nou repte, crec que us encantarà!

I aqui el nou repte!!! No, no es un altre de trobar coses. En aquest cas us proposo mirar un video fet permi, el meu germà i al Núria Salan sobre les densitats. Espero que us agradi!

El que haureu de fer es entrar a l’enllaç que ara us proporciono i mirar-vos el video. Després heu de respondre a les preguntes del formulari! No és difícil, tan sols heu de fer com si fos un test. NOTA: Hi ha preguntes, tipo desplegable. Heu de clicar sobre la resposta correcte. Si vols entrar al formulari, fes click aquí!

I seguim amb més reptes! Aquesta vegada si que el farem visual. I és molt més difícil! A veure qui l’encerta… Pots trobar una OVELLA entre tots els Santa Claus?

Imatge: Gergely Dudás

Com bé sabeu, envieu les respostes a cienciapertothom10@gmail.com! Les espero!

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: